Met een beperkt budget motorrijden

Met een beperkt budget motorrijden

Motorrijden is een geweldige hobby die veel mensen aantrekt vanwege de vrijheid en het plezier dat het biedt. Helaas kan het ook een dure hobby zijn, vooral als je net begint en nog niet veel geld te besteden hebt aan uitrusting en accessoires. Gelukkig zijn er manieren om met een beperkt budget motor te rijden. Of je nu een beginnende motorrijder bent of een ervaren rijder die kosten wil besparen, er zijn tal van mogelijkheden voor jou. Motorkleding met korting kopen is een van de beste manieren om geld te besparen op je uitrusting en accessoires. Wat kun je nog meer doen? Lees hier!

Veilig en comfortabel motorrijden

Motoruitrusting is noodzakelijk voor veilig en comfortabel motorrijden. Motorrijden is riskant en het dragen van de juiste uitrusting kan ernstig letsel bij een val of ongeval voorkomen of minimaliseren. Door motorkleding met korting te kopen bij Motorkledingoutlet.nl kun je geld besparen op je aankoop terwijl je toch kwaliteitsuitrusting krijgt. Dit is vooral handig als je een beperkt budget hebt en niet veel geld wilt uitgeven aan je motorkleding. Het is belangrijk om de kwaliteit van de uitrusting aandachtig te controleren, zodat je veilig en comfortabel kunt rijden.

Met korting motoruitrusting kopen

Seizoenskortingen zijn het perfecte moment om motoruitrusting te kopen, aangezien veel winkels hun voorraad willen opruimen om ruimte te maken voor nieuwe collecties. Als gevolg hiervan bieden ze vaak grote kortingen op hun bestaande voorraad. Vooral na de zomer en winter zijn er veel seizoensverkopen waar je met flinke kortingen motorkleding en accessoires kunt kopen. Dit is een goed moment om op zoek te gaan naar de dingen die je nodig hebt voor het volgende seizoen, zoals een motorjack of zomerhandschoenen. Door in een vroeg stadium de beste deals te vinden, kun je flink besparen op je motorkleding en accessoires.

Tweedehands motorkleding

Tweedehands motorkleding kan een goede optie zijn als je op zoek bent naar passende kleding met korting. Bij het kopen van gebruikte motorkleding is het belangrijk om uiterst voorzichtig te zijn en het kledingstuk zorgvuldig te inspecteren op schade, slijtage of scheuren. Dit kan de beschermende werking van de kleding verminderen en jouw veiligheid in gevaar brengen. Als je alles nakijkt en voorzichtig bent bij het kopen van tweedehands motorkleding, kun je geld besparen op aankopen zonder in te leveren op veiligheid.

Met een beperkt budget motorrijden

Als je een beperkt budget hebt, kan motorrijden nog steeds een haalbare optie zijn. Je kunt overwegen om zelf je motor te onderhouden, mits je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt. Daarnaast kun je het brandstofverbruik verder beperken door spaarzaam te rijden en je motor regelmatig te onderhouden. Het is belangrijk om de uitgaven goed in de gaten te houden en te kijken waar je kunt besparen. Zorg ervoor dat je de veiligheid niet over het hoofd ziet door te investeren in hoogwaardige motorkleding en uitrusting die aan de veiligheidsnormen voldoet. De juiste motorkleding kun je gemakkelijk online bestellen. Laat je adviseren door een van de professionals en bestel vandaag nog de juiste motorkleding! Met deze tips kun je zelfs met een beperkt budget toch genieten van motorrijden.

Wat je moet controleren bij auto huren

Als je een voertuig boekt, weet je niet zeker wat je daadwerkelijk zal krijgen. Sommige bedrijven adverteren voor een andere auto en wanneer je deze ontvangt, is de auto niet de moeite waard om te nemen.

Daarom moet je dubbel zeker zijn wanneer je besluit een auto te huren. Er zijn een paar controles die je moet uitvoeren voordat je toestemming geeft. Door het ontbreken van deze controles bestaat de kans dat je tijdens jouw reis op moeilijkheden stuit. Dit is een vooruitzicht dat je zou willen vermijden. Hier zijn enkele essentiële controles die je moet uitvoeren wanneer je de huurauto ontvangt.

Neem een ​​kijkje

Neem even de tijd en ga rond de auto om een ​​volledige doorloop te hebben. Kijk of er zichtbare schade is. Bij het zien van schade dien je dit vooraf aan het verhuurbedrijf te melden. De meest zichtbare schade zijn deuken, krassen of afgebladderde verf.

Afgezien hiervan zou je ook het dashboard moeten zien om de status van het brandstofniveau te vinden. Het is altijd het beste om te beginnen met een volle tank. Controleer tijdens het controleren van het brandstofpeil of de koplampen correct werken.

Sorteer de route

Kijk of de auto een goed navigatiesysteem heeft. Zo niet, dan moet je het bedrijf vragen dit op te lossen. Zorg ervoor dat je de route die jij gaat afleggen sorteert voordat je vertrekt. Dit om eventuele problemen achteraf te voorkomen.

Als ze je deze mogelijkheid echter niet kunnen bieden, hou dan jouw smartphone bij de hand. Je dient alle kaarten te downloaden en af ​​te drukken. Door dat te doen, kun je je gemakkelijk verplaatsen.

Neem de tijd

Wees niet gehaast om de plaats te verlaten. Stap in de auto en controleer de andere belangrijke aspecten. Denk hierbij aan het verstellen van de spiegels en het verplaatsen van de bestuurdersstoel. Je zult ook de versnellingsbeweging moeten controleren en de indicatoren moeten opmerken.

Voordat je de weg opgaat, moet je ervoor zorgen dat alles op zijn plaats en in werkende staat is. Controleer de airconditioning en kijk of deze naar verwachting presteert. Ten slotte moet je ook door de stereo gaan om te zien of deze operationeel is.

Nu ben je helemaal klaar om de weg op te gaan. Jouw huurauto is in de positie om de reis plezierig voor je te maken. Het is van cruciaal belang dat je slim gebruik maakt van een auto huren in Amsterdam. Je bespaart jezelf een hoop mentale stress door de bovenstaande checklist te volgen.

Parkeer veilig

Wanneer je een auto hebt gehuurd, wordt de veiligheid van het voertuig jouw prioriteit. Parkeer jouw auto daarom onder een bewakingscamera om diefstal te voorkomen. De huurauto moet op een veilige plaats worden geparkeerd, om autoschade door nalatigheid te voorkomen. Parkeer jouw auto niet op donkere of onverlichte plaatsen waar een dief gemakkelijk kan handelen.

Houd jouw auto altijd op slot

Het is altijd essentieel om te controleren of je de auto achter je op slot hebt gedaan. Door jouw huurauto op slot te doen, ben je altijd verzekerd van totale veiligheid van jouw auto. Een auto of busje huren in Amsterdam zal dan zeker geen diefstalproblemen opleveren.

Grijze Mercedez Benz Amg

Oldtimer of sportauto huren?

Oldtimer of sportauto huren?

Een oldtimer voor een bijzondere gelegenheid

Ga je binnenkort trouwen, of misschien naar een gala of misschien wel naar een jubileum? Doe dit dan in stijl met een nostalgische auto. Een nostalgische auto wordt natuurlijk ook wel een oldtimer genoemd. Oldtimers waren vroeger gewone auto’s waarmee dagelijks gereden werd, maar nu compleet van het straatbeeld verdwenen zijn omdat ze plaats moesten maken voor modernere auto’s. Dat is natuurlijk logisch, want de technologie staat natuurlijk niet stil. Oldtimers hebben wel degelijk iets aparts. Zo is de techniek achter deze auto’s vaak uitdagender en zien de auto’s er wel heel mooi uit. Het is nu de mogelijkheid om een oldtimer te rijden via Nostalgico.nl. Hier heb je de keuze uit verschillende auto’s waarmee je een speciale dag wel heel speciaal kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft waarbij het natuurlijk belangrijk is dat alles zo goed mogelijk geregeld wordt. Dan ben je nu aan het juiste adres aangekomen.

De mogelijkheden van Nostalgico

Naast dat je een oldtimer kan huren om er bijvoorbeeld een dagje mee op uit te trekken, kun je ook kiezen voor moderne sportauto’s. In beide gevallen geldt het dat je deze zelf mag rijden of dat je er een chauffeur bij neemt die je je de zorgen van de dag ontneemt. Je hebt de keuze uit verschillende soorten auto’s en zo he je altijd de meest geschikte auto voor jouw speciale gelegenheid. Je denkt misschien dat het erg duur is om een auto te huren, vooral wanneer het gaat om een oldtimer of om een moderne sportauto. Vaak is dat ook wel zo, maar hier kun je profiteren van goedkope prijzen. Het is ook altijd mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen zodat je altijd uit komt bij de meest geschikte auto en tegen de beste prijs.

Met een leaseauto op vakantie

Deze zomer kunnen we allemaal gelukkig weer op vakantie. Vooral binnen Nederland en Europa is er steeds meer mogelijk. Voor leaserijders die met de auto op vakantie willen komt hier wel het een en ander bij kijken. Zakelijk leasen en met je auto op vakantie gaat namelijk gepaard met een aantal voorwaarden. Het is daarom verstandig om al tijdig te bestuderen wat de regels en mogelijkheden zijn, zoals je hier kunt lezen.

Leasecontract

Wat je wel en niet mag met je leaseauto gaat sterk gepaard met het contract dat je hebt afgesloten met de leasemaatschappij. In sommige gevallen mag je bijvoorbeeld de landgrenzen van Nederland niet over. Ook is er soms een maximale hoeveelheid kilometers die gereden mogen worden met een leaseauto. Wil je een extra bestuurder die ook mag rijden, dan kan dit ook niet altijd. Over al dit soort zaken kun je het beste contact op nemen met de leasemaatschappij. Vaak kan je veel informatie al terugvinden in het contract dat je hebt afgesloten met de leasemaatschappij. Mocht je twijfelen, schroom dan niet om het zekere voor het onzekere te kiezen en dit soort vragen bij de maatschappij neer te leggen.

Tankpas

Zakelijke leaserijders hebben vaak de beschikking over een tankpas waarmee ze in Nederland vrij mogen rijden. Echter, is deze niet altijd bruikbaar in het buitenland. Dit kan doordat de leasemaatschappij dit bijvoorbeeld niet toelaat. Maar voor sommige landen is het ook simpelweg niet mogelijk om te betalen met een tankpas. Zoek dit dus uit voordat je op reis gaat.

Check

Voordat je op reis gaat kun je zelf een aantal checks uitvoeren. Zaken als de bandenspanning, ruitenwisservloeistof en oliepeil kan je gemakkelijk meten. Zelfs als je geen verstand hebt van auto’s kunnen video’s met instructies je hier doorheen slepen. Deze stappen zijn extra belangrijk wanneer je gebruik maakt van occasion leasen. In dat geval zijn de risico’s op pech onderweg namelijk net iets groter. Mocht je onverhoopt toch pech krijgen tijdens je vakantie, rijdt dan niet direct naar de eerste de beste garage die je ziet. In plaats daarvan kun je het beste altijd eerst bellen met de leasemaatschappij zodat zij je kunnen vertellen wat je moet doen. Ook al eens gedacht aan een Wa autoverzekering?

 

Auto leasen? Ontdek het private lease aanbod

Auto leasen? Ontdek het private lease aanbod

Steeds meer mensen kiezen ervoor om privé een auto te leasen en per maand een vast bedrag te betalen. Dit biedt zekerheid en daarnaast kan je de kosten laag houden en toch een nieuwe auto rijden. We leggen je graag uit hoe het precies werkt en welke auto uit het private lease aanbod wij aanbevelen.

Wat is private lease?

Private lease werkt als volgt. Hiermee rij jij privé als particulier een nieuwe auto tegen een vast bedrag per maand. De auto is niet van jou maar blijft eigendom van de leasemaatschappij. De enige kosten die er extra bij komen kijken zijn de brandstofkosten. Je kan zelf kiezen hoe lang je de auto wil leasen, vaak van minimaal 12 maanden tot maximaal 60 maanden. Het grote voordeel van privé leasen is dat alle kosten zijn inbegrepen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Denk hierbij aan reparatiekosten, verzekeringen en belastingen. Het is ook interessant om een elektrische auto private leasen.

De elektrische Peugeot komt eraan

Steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te rijden. Omdat dit beter is voor het milieu en omdat het ook een stuk goedkoper is. Het is helemaal goedkoper omdat de overheid nog steeds subsidie geeft om elektrisch rijden betaalbaar te houden. Op de show heeft enkele modellen waarmee dit kan, geheel elektrisch of een hybride voertuig. De show heeft diverse modellen die een stuk beter voor het milieu zijn, daarnaast maken deze elektrische auto’s niet veel geluid waardoor het rijplezier vergroot wordt. En bespaar je natuurlijk flink op de brandstofkosten.

Elektrische Peugeot leasen?

Lijkt het jou ook fijn om stabiliteit te hebben? Dan is het leasen van een auto als particulier zeker een goede oplossing. Helemaal als je ervoor kiest om een elektrische auto van Peugeot te lezen dat meer voordelig uit. Met een Peugeot private lease houd je de maandelijkse kosten ook laag omdat je niet veel uit hoeft geven aan brandstofkosten.

Ford onderdelen van de auto vervangen? Dat kan je ook zelf!

Ford onderdelen van de auto vervangen? Dat kan je ook zelf!

Als er iets mis is aan je auto en er Ford onderdelen vervangen moeten worden, baal je natuurlijk als een stekker. Maar wat je wellicht niet weet, is dat je in veel gevallen zelf aan de slag kan met een reparatie. Het maakt niet uit of het om een kapot achterlicht gaat of een lekke band, als je er een beetje oog voor hebt en goed weet wat je doet, is het meestal sneller en goedkoper om zelf je auto te repareren. Maar als je dat doet, wil je natuurlijk de beste onderdelen voor een goede prijs. Hieronder lees je hoe je daarvoor zorgt.

Onderdelen zelf vervangen

Bij een garage zul je altijd duurder uit zijn dan wanneer je zelf de onderdelen van je auto vervangt. Je betaalt tenslotte voor de expertise van een vakman. Als je dus zelf aan de slag gaat, is het wel zo fijn dat je enige kennis van zaken hebt voor wat betreft het auto-onderdeel dat je wil vervangen. Je kunt bijvoorbeeld je Ford onderdelen zelf gaan vervangen, maar als je twijfelt of dat je wel lukt, kun je wellicht beter een professional inschakelen.

Wat een voordeel is van zelfstandige reparatie, is dat je het zelf in handen hebt. Je hoeft dus niet bang te zijn om slachtoffer te worden van malafide praktijken. Wil je zelf Ford onderdelen gaan vervangen maar weet je niet zeker of je genoeg verstand van zaken hebt? Dan zijn er op het internet ook tal van instructiefilmpjes te vinden die je door het proces heen begeleiden.

Welke onderdelen zelf vervangen?

Moet je de banden van je auto verwisselen, doen de ruitenwissers het niet meer of is de verlichting kapot, dan kun je dit veelal zelfstandig oplossen zonder teveel moeite. Maar als er problemen zijn met bijvoorbeeld de bougies, schokdempers, of de accu en de remmen, dan vergt dit meer kennis van zaken. Verder is het goed om te weten dat het type en model van de auto ook van invloed zijn op de complexiteit van een reparatie. Heb je bijvoorbeeld nieuw Ford Focus interieur nodig, dan moet je het model goed in de gaten houden.

Dan zijn er natuurlijk ook Ford onderdelen van de auto die zeer ingewikkeld in elkaar steken en met zorg behandeld dienen te worden. Problemen met de motor, airco, het koelsysteem en in principe alle elektrische componenten, laat je beter door een expert oplossen.

Hoe zoek je?

Wat je allereerst moet besluiten, is of je tweedehands onderdelen gaat gebruiken of niet. Met tweedehands onderdelen ben je goedkoper uit, dat spreekt voor zich. Als je goed zoekt, kan je wel tot 60 procent op de nieuwprijs besparen. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat de spullen al eerder zijn gebruikt.

Door de verschillende aanbieders op een rijtje te zetten, kun je kiezen voor de beste kwaliteit en prijs. Je kan offertes van verschillende bedrijven met elkaar vergelijken en op die manier achterhalen wat het onderdeel gemiddeld kost. Wat je ook kunt doen, is reviews van klanten lezen. Zo krijg je een goed idee van de service en kwaliteit.

Pechhulp voorkomen? Wissel op tijd je banden!

Pechhulp voorkomen? Wissel op tijd je banden!

Het is belangrijk om goede pechhulp te regelen als je met een kapotte auto langs de weg staat, maar is voorkomen niet nog beter dan genezen? Er zijn allerlei manieren waarop je auto stuk kan gaan, maar een veel voorkomend risico dat mensen onnodig nemen, is rijden met versleten banden. Je verliest binnen de kortste keren de controle over het stuur waarna je in een slip raakt met alle mogelijke gevolgen van dien. Zorg ervoor dat je op tijd je banden laat wisselen.

Waarom je banden moet wisselen

Slijtage vindt plaats aan de lopende band, letterlijk en figuurlijk. De meeste auto’s maken gebruik van voorwielaandrijving. Daarom zijn het ook de voorwielen die het hardst slijten. Nu is het niet zo dat je de banden direct voor nieuwe exemplaren hoeft te verwisselen. Om ervoor te zorgen dat de banden van je auto gelijkmatiger slijten, kun je het best van tijd tot tijd de banden onderling laten wisselen. Voorkom het moment dat je banden zijn versleten. Bij een nat en glad wegdek raak je makkelijk in een slip, en voor je het weet heb je pechhulp nodig.

Zomer- of winterbanden?

Wanneer je welke banden laat plaatsen, is afhankelijk van de temperatuur. Wordt het kouder dan 7 graden? Dan doe je er goed aan de winterbanden te laten plaatsen. Hou wel goed in de gaten of het kwik niet te hoog oploopt. Winterbanden slijten namelijk sneller als de temperatuur omhoog schiet. Hetzelfde principe geldt voor zomerbanden, maar dan net andersom. Hoe kouder en harder het rubber, hoe sneller een zomerband slijt. Zorg er dus voor dat je de banden gebruikt die bij het seizoen passen.

Welke garage kies je?

Het is logisch dat je een betrouwbaar bedrijf wil inschakelen als je de banden laat wisselen. Maar waar let je op? Kijk in eerste instantie of een bedrijf al lang bestaat, ervaring zegt namelijk een hoop. Verder kun je lezen wat andere klanten zoal hebben ervaren. Zijn de reviews vooral lovend, dan is dat een goede graadmeter. Ook de prijzen die worden gehandhaafd zeggen veel over een bedrijf. Is het bijna te mooi om waar te zijn? Dan is de kans groot dat dit ook zo is.

Autopech voorkomen?

Uiteraard is het beter om te voorkomen dan genezen. Door op tijd een APK check te doen, ben je gegarandeerd dat je zonder problemen de weg opgaat. Dit is überhaupt verplicht om één keer per jaar te laten doen. Dus als je op tijd een APK check doet, zorg je er niet alleen voor dat je veilig van A naar B kunt reizen, je voorkomt ook dat je een fikse boete kan krijgen.

Automotive uitzendbureau

Automotive uitzendbureau

Binnen de uitzendbranche zijn er veel bedrijven die gespecialiseerd zijn binnen een speciaal vakgebied. Deze specialisatie biedt u als ondernemer veel ruimte en mogelijkheden om het juiste personeel te vinden wat u nodig heeft, maar het biedt ook voor de persoon die werk zoek een uitstekende kans om binnen de sector aan de slag te gaan waarvan hij of zij weet dat het bij hem of haar past.

 

Een voorbeeld van een gespecialiseerde tak binnen het uitzendwezen is het automotive uitzendbureau. Een uitzendbureau wat zich bezighoudt met functies binnen de autobranche. Te denken valt aan de schademonteur met ruime ervaring, de automonteur met de kennis van de Skoda-modellen om maar een voorbeeld te geven. Het vinden van het juiste technische personeel wat bekwaam is om binnen de ontwikkelingen in de autobranche te werken is vaak een lastige klus. Door met een juist uitzendbureau samen te werken is het echter mogelijk om die vacature die moeilijk te vervullen is wel in te vullen.

 

Een goed voorbeeld hoe dit werkt kan je zien bij N2people uitzendbureau. Een uitzendbureau wat uitgaat van de vraag die u als klant heeft. De mensen die hier werken weten door hun ervaring en specialisatie als geen ander wat een klus of werkzaamheden inhoudt.

 

Daarnaast hebben ze ook voldoende ervaring om mensen vanuit andere Europese landen die hier aan het werk mogen binnen de regelgeving in te zetten om de vacature die u heeft goed in te kunnen vullen.

 

Als ondernemer of als kandidaat weet u als geen ander hoe lastig het is om de juiste persoon te vinden voor het werk of het juiste werk dat bij uw kwaliteiten past. Laat een ander de koppeling maken die voor u belangrijk is. Juist door de kennis en specialisatie binnen dit deel van de uitzendbranche is er voldoende kennis aanwezig om uw vacature in te vullen.

Andere auto kopen? Let hier op!

In de meeste gevallen is het hartstikke leuk als je een andere auto gaat uitzoeken. Het rijdt net weer iets anders en vaak koop je een net wat luxere auto terug. Een auto kopen is niet zomaar iets, je geeft een groot bedrag uit en hebt niet altijd een goed beeld van wat je nou daadwerkelijk koopt. Maar waar kun je op letten bij de aanschaf van een andere auto? In dit artikel gaan we dieper in op een aantal factoren die meespelen bij de keuze voor een nieuwe auto.

De staat van de auto

De staat van de auto zegt veel over het verleden ervan. Onder andere hoe de auto er van binnen en buiten uitziet, bepaalt de waarde van de auto. Als je een occasion aanschaft, is het van belang om te vragen naar het onderhoudsboekje. Zo weet je precies wat er al is vervangen en wat er eventueel aan zit te komen om te vervangen. Naast het onderhoudsboekje zegt het gereden aantal kilometers ook veel over de auto. Hierbij is het raadzaam om ook te controleren of deze kilometers NAP zijn. Zo weet je zeker of deze kloppen.

Maandelijkse kosten

Afhankelijk van je budget, is het vaak ook belangrijk om te kijken naar de maandelijkse kosten voor je nieuwe auto. Elke auto is anders, en de bijbehorende kosten ook. Denk maar eens aan de wegenbelasting, verzekering en benzinekosten. Wanneer je kiest voor een dieselauto, zullen de kosten voor de diesel lager liggen dan wanneer je kiest voor een benzine auto, maar de wegenbelasting ligt dan wel een stuk hoger. Hierom is een auto die op diesel rijdt, alleen aantrekkelijk als je veel met de auto rijdt. Voor je een auto koopt, kun je kosten voor verschillende auto’s uitrekenen en vergelijken. Een autoverzekering berekenen doe je bijvoorbeeld erg gemakkelijk online. Zo weet je snel welke auto binnen je budget ligt wat betreft de maandelijkse kosten.

De voordelen van een auto importeren

De voordelen van een auto importeren

Steeds meer mensen ontdekken dat het importeren van een auto eigenlijk best eenvoudig is, en nog belangrijker; dat je er flink mee kunt besparen. De meeste auto’s die worden geïmporteerd naar Nederland komen uit Duitsland. Een auto uit Duitsland kopen is populair omdat het niet al te ver weg is, er een groot aanbod aan auto’s is en omdat de prijzen een stuk lager liggen bij onze oosterburen. Bovendien zijn Duitse auto’s die voor de export bestemd zijn vaak zakelijke auto’s, waar netjes in gereden is. We vertellen je graag wat de voordelen zijn van een auto importeren uit Duitsland en waar je op moet letten.

Groot aanbod in Duitsland

In Duitsland wonen meer dan 80 miljoen mensen. Een stuk meer als in ons eigen land. Dat betekent dat er ook een stuk meer tweedehands auto’s op de markt zijn. Door het grote aanbod en gunstige tarieven vanuit de Duitse overheid liggen de prijzen van auto’s gemiddeld een stuk lager in Duitsland. En dat biedt voor ons Nederlanders weer een uitgelezen mogelijkheid om te besparen door een auto te importeren. Het importeren is echter niet zomaar gepiept. Het is belangrijk om eerst uit te zoeken hoe dit precies in zijn werk gaat.

Hoe werkt het importeren

De eerste stap is het zoeken van je gewenste auto. Zorg dat je op de hoogte bent van de prijzen die realistisch zijn voor dit type voertuig. En koop altijd bij gerenommeerde autobedrijven zodat je meer zekerheid hebt. Als je zelf geen Duits spreekt dan kan je iemand vragen om voor je te vertalen. Het transport van Duitsland naar Nederland kan je zelf regelen of je kan een bedrijf inschakelen om de auto naar Nederland te vervoeren. Er zijn namelijk een aantal administratieve stappen die je moet doorlopen voordat de auto de Nederlandse weg op kan. Waaronder het afdragen van BPM en het keuren bij de RDW. Als dit geregeld is ontvang je het Nederlandse kenteken en is je voertuig officieel geïmporteerd.

Hulp inschakelen bij het importeren

Klinkt dit allemaal ingewikkeld of heb je geen zin om je bezig te houden met het importeren? Er zijn ook bedrijven die het hele plaatje voor je uit handen nemen. Een van die bedrijven is Import-autos.nl. Hier kan je terecht voor verschillende diensten. Je kan alleen hulp inschakelen bij enkel het papierwerk of het gehele importproces laten uitvoeren door dit auto-importbedrijf.