Als je een tweedehands auto gaat kopen, dan is het verstandig om eerst duidelijk te hebben welke eisen je aan de tweedehands auto gaat stellen. Waar ga je de auto voor gebruiken? Naar welk type auto gaat je voorkeur naar uit of welk model is jouw favoriet? Voordat je dus op zoek gaat naar een tweedehands auto kun je jezelf de volgende vragen stellen om je zoektocht te vergemakkelijken:

  • Wat is voor jou de juiste instaphoogte van de auto?
  • Hoeveel ruimte heb je nodig in de kofferbak?
  • Hoeveel zitplaatsen wil je hebben in de auto?
  • Wil je een driedeurs of een vijfdeurs auto?
  • Zijn er specifieke opties, zoals airconditioning, cruise-control of een navigatiesysteem die je graag wilt hebben op de auto?
  • Wil je een zuinige auto of met andere woorden heb je wensen omtrent het brandstofgebruik van de tweedehands auto? En misschien heb je wel voorkeur voor een bepaald type brandstof?
  • Zijn er specifieke veiligheidsvoorzieningen die je wilt hebben, zoals ABS, ESC of achteruitrijcamera?
  • Hoeveel kilometer mag de auto maximaal gelopen hebben?
  • Is er een maximum aan wegenbelasting dat u wilt betalen?

Waar kun je eenvoudig een tweedehands auto kopen?

Een tweedehands auto kopen doe je niet zomaar, ondanks de auto niet geheel nieuw is betaal je toch een behoorlijk bedrag. Er zijn tal van dealers, autobedrijven, particulieren en online platforms waar je een tweedehands auto kunt kopen. Bij iedere mogelijkheid zijn er bepaalde voordelen maar ook nadelen. Bij voorkeur kies je een bedrijf waar je de mogelijkheid hebt om eventuele gebreken te melden of waarbij de auto onafhankelijk gekeurd wordt. Het is zelf mogelijk om 100% online een auto te kopen, net zoals je iets zou kopen in een webshop. Bynco heeft een compleet aanbod tweedehands auto’s waar je voor honderd procent op kunt vertrouwen.

100% vertrouwen in je nieuwe tweedehands auto?

Wellicht denk je nou: “hoe kun je 100% vertrouwen in een auto hebben” deze kan toch altijd onvoorziene gebreken vertonen na een poosje. Dat klopt en daar is Bynco zich ook van bewust. Daarom heeft Bynco een aantal veiligheidsfactoren toegevoegd waardoor zij het vertrouwen van de klanten voor 100% kunnen waarborgen.  Zo krijg je bijvoorbeeld een proefrit van twee weken. In deze twee weken geldt een kosteloze retourlevering mogelijkheid. Zelfs wanneer je bijvoorbeeld de kleur niet mooi vindt mag je de auto terugleveren. Na de proefperiode gaat er nog eens een garantieperiode in van 180 dagen. Mocht er dus onverhoopt iets mis zijn in het eerste half jaar dan betaald Bynco de reparatiekosten.