Wanneer je graag in een nieuwe auto rijdt maar voor de aanschaf ervan nog niet voldoende gespaard hebt, kun je kiezen voor een private lease auto. Je betaald dan maandelijks een vooraf afgesproken bedrag aan de leasemaatschappij. Je ontvangt een gloednieuwe auto naar wens en kunt gaan rijden. Het maandbedrag dat je moet betalen voor je private lease auto is opgebouwd uit een aantal factoren. Zo bepaald bijvoorbeeld de soort auto voor een gedeelte je maandbedrag. Kies jij een hele dure, grote auto uit, dan betaal je meer maandpremie dan wanneer je gaat voor een kleine goedkopere stadsauto. Ook de duur van je contract bepaald de hoogte van je maandpremie. Hoe langer jij besluit om in jouw leaseauto te blijven rijden hoe minder je per maand betaald. Wil je over drie jaar alweer vrij zijn om een nieuwe leaseauto te kiezen, dan betaal je natuurlijk meer premie want je moet dan in een kortere tijd het vastgestelde bedrag afbetalen. Ook het aantal kilometers bepalen je prijs. Rij je veel, dan betaal je meer omdat je auto sneller afschrijft.

Onbezorgder autorijden bestaat niet

Omdat je een private lease auto als het ware huurt van de leasemaatschappij hoef je geen aanschafkosten te betalen. Je betaald enkel de maandpremie en je brandstof. Ook draai je natuurlijk zelf op voor de parkeerkosten en de eventuele verkeersboetes. Alle andere kosten zoals de autoverzekering, de wegenbelasting en de onderhoudskosten zijn voor rekening van de leasemaatschappij. Ondanks je een gloednieuwe auto rijdt, kan er natuurlijk altijd iets kapot gaan, in zo’n geval ontvang jij direct ander vervoer en worden de reparatiekosten door de leasemaatschappij vergoed. Je begrijpt dat je dankzij deze voordelen volledig onbezorgd kunt autorijden, je bent verzekerd van het beste vervoer zonder enige twijfel.

Private lease nog goedkoper maken?

Wanneer de leasemaatschappij minder onderhoudskosten hoeft te betalen en ook geen wegenbelasting hoeft af te dragen voor jouw private lease auto, wordt de maandpremie goedkoper. Wanneer jij zelf dan ook nog eens vele malen minder geld kwijt bent aan brandstof, wordt leasen wel heel aantrekkelijk toch? Wil je private leasen werkelijk heel goedkoop maken? Kies dan voor  elektrischeautolease.nl/private-lease/! Een elektrische auto leasen is niet alleen de toekomst, het is ook nog eens vele malen goedkoper dan het rijden in een benzine of diesel auto.

Elektrischeautolease.nl laat je alle voordelen zien

Op de website elektrischeautolease.nl vind je alles over elektrische auto’s. Wat de meest verkochte modellen zijn, wat momenteel het aanbod is en welke modellen er snel in het assortiment worden opgenomen. Je vindt daarbij bij elke auto een duidelijke omschrijving. Hierdoor weet je bijvoorbeeld wat je per maand moet betalen en wat de actieradius is van die bewuste auto. Dankzij de handige ingebouwde filters is het ook eenvoudig zoeken. Vul je wensen en eisen in en laat het systeem de elektrische auto’s tonen die hierbij aansluiten.