Polderscooter staat bekend als de beste leverancier van moderne en modieuze scooters, die jou gemakkelijk en snel verplaatsen van A naar B. De ruim 500 scooter die wij op voorraad hebben zorgen ervoor dat wij voor iedereen voorzien zijn van een scooter. De scooter wordt modieus en stralend gepresenteerd in de showroom, die voor iedereen te presenteren is.

Door onze vakmensen word jij professioneel en vakkundig geadviseerd welke scooter het beste bij jouw past. Ga jij voor vintage of juist klassiek? Bij Polderscooter vind jij het allemaal!

Flevoland staat erom bekend dat men veel de scooter pakt. Flevoland is klein en de dorpen en steden zijn gemakkelijk te bereiken met een scooter. Hierdoor is de populariteit van de scooters snel gestegen. Het is dé trend van 2020 in Flevoland.

Scooter kopen

Polderscooter heeft een ruim assortiment als het gaat om scooters zelf, maar ook de accessoires. Op de webshop van Polderscooter kun je verschillende scooters vinden, kwalitatief en mooi geprijsd. Er worden vaak verschillende aanbiedingen gehouden die jou de scherpste prijzen opleveren. Polderscooter hanteert geen rente, waardoor jij alleen maar naar de werkelijke koopprijs hoeft te kijken. Zo is er een mogelijkheid om de scooter gespreid in drie termijnen te betalen. Tevens is aanbetaling of het betalen achteraf ook een optie.

Niet alleen in de prijs en de manier hoe je de scooter betaald, heeft Polderscooter ook ruime keus in het aanbieden van kwaliteitsscooters. Verschillende kwaliteitsscooters van zowel vintage als gloednieuw worden aangeboden. De samenstelling van kleur en accessoires kan jouw droomscooter vormen. De scooter kun je via de webshop gemakkelijk en snel samenstellen, waarbij onder andere de kleuren, banden, zitbanken en nog veel meer centraal staan.

Type scooters

Wil jij op een vintage scooter moderne accessoires zetten? Dit is zeker mogelijk! Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het nieuw ontwerpen, vastzetten en repareren van de scooters. De nieuwste en moderne apparatuur worden gebruikt, om zo de kwaliteit en de duurzaamheid van de scooters te garanderen. Daarnaast is het mogelijk om de scooter voor een scherpe prijs te laten repareren. De vakmensen halen jouw scooter op en brengen de scooter na de reparatie weer naar jouw huis. Ideaal toch?