Heb je het ook wel eens?  Stress dat je tijdens het inparkeren ergens tegen aan rijdt? Heb je moeite met het insteken tijdens het inparkeren? Dit zijn dan aardige ergernissen, vooral als de tijd dringt. En dan hebben we het nog geen eens gehad over file parkeren. Wie heef het niet meegemaakt, een stuk verder je auto neetzeten, om het fileparkeren te vermeiden. Het is allemaal een heel gedoe om dit goed voor elkaar te krijgen. Het elke keer in je spiegels kijken om te kijken of het parkeren nog goed gaat. Hiermee kan je dan nog steeds niet zien hoe ver je van de muur of van de stoep af zit. Het kan plots zijn dat je het weer verkeerd inschat en hup, je zit tegen de stoeprand aan. Dan zijn je velgen weer kapot en  dit kan een duur geintje zijn!

 

Robuuste achteruitrijcamera’s
Je kunt het moeilijk inparkeren en het continu in je binnenspiegel moeten kijken makkelijk oplossen door een achteruitrijcamera set aan te schaffen. De robuuste achteruitrijcamera’s zijn van de hoogste kwaliteit en van de hoogst haalbare standaard en zijn in de automotive industrie geproduceerd. Je hebt verschillende lenzen bij de achteruitrijcamera’s. Zo heb je de 69, 92, 110, 120, 150 en zelfs 180 graden lenzen. Al die camera’s zijn voorzien van een SHARP of SONY CCD lens. Dit zorgt voor een optimaal zicht. De camera’s zijn uiteraard ook waterdicht en stof vrij, zodat je ze ook met slecht weer of bij slechte wegen kunt gebruiken.

 

Draadloze technieken
Ik kan me voorstellen dat je je nu afvraagt of dit ook niet draadloos kan met al die verbeteringen van technieken. Dat kan! Er zijn twee technieken die gebruikt worden voor een draadloze achteruitrijcamera, namelijk digitaal en analoog. Digitaal is het best te gebruiken en word ook 9 van de 10 keer aangeraden. Bij deze techniek kan niemand meekijken en loopt de camera vrijwel nooit vast.

 

Kortom,
Ben je het zat om stress en irritatie te hebben bij het inparkeren? Wil je met een veiliger gevoel de weg op? Kijk dan nu voor een achteruitrijcamera. Hiermee kan je alles wat er achter je gebeurt zien.