Eindelijk, je gaat trouwen! Van harte gefeliciteerd! Dit beloofd een van de mooiste dagen van je leven te worden. Deze dag heeft heel veel voorbereiding nodig, alles moet van te voren perfect geregeld zijn. Een van deze dingen is het vervoer van jou en je partner, de trouwauto. Dit wil je natuurlijk ook perfect geregeld hebben en hier ga ik jou mee helpen. In dit blog heb ik namelijk een aantal tips voor je om de trouwauto te regelen.

 

Kies de juiste auto

Je begint natuurlijk met de auto. Deze bruidsauto moet voor een heel speciaal moment zorgen met jou en je partner. Ga hier dus ook op tijd mee aan de slag en ga ruim van te voren op zoek naar de auto. Eerst is het zaak dat je gaat kijken wat je allemaal van de auto nodig hebt. Hoeveel ruimte heb je nodig, heeft hij een bepaalde kleur nodig of moet hij over bepaald soort terrein kunnen en mogen. Dit zijn allemaal zaken die je van te voren moet bepalen en moet mee nemen in je keuze. Als je dit allemaal op orde hebt kan je samen met je partner de knoop gaan doorhakken.

 

Kies de juiste verhuurder

Oke, dus je hebt de mooie trouwauto gevonden. Wat is de volgende stap? Nou, dat is de verhuurder. De persoon die jou die auto daadwerkelijk gaat geven voor de dag. Bij deze stap is tijd heel belangrijk, verwacht niet van een verhuurder dat ze de auto binnen een dag voor je hebben, dit kan tijd kosten. Heb je bijvoorbeeld een oldtimer in gedachten? Dit zijn auto’s waar er niet veel van zijn en hebben dus meer tijd nodig om voor jou te reserveren zijn. Reserveer de auto dus ruim van te voren bij een verhuurder die deze auto kan leveren. Wanneer je dit ruim van te voren doet heeft de verhuurder ook genoeg tijd om dit voor jou te regelen.