Steeds meer mensen kiezen ervoor om privé een auto te leasen en per maand een vast bedrag te betalen. Dit biedt zekerheid en daarnaast kan je de kosten laag houden en toch een nieuwe auto rijden. We leggen je graag uit hoe het precies werkt en welke auto uit het private lease aanbod wij aanbevelen.

Wat is private lease?

Private lease werkt als volgt. Hiermee rij jij privé als particulier een nieuwe auto tegen een vast bedrag per maand. De auto is niet van jou maar blijft eigendom van de leasemaatschappij. De enige kosten die er extra bij komen kijken zijn de brandstofkosten. Je kan zelf kiezen hoe lang je de auto wil leasen, vaak van minimaal 12 maanden tot maximaal 60 maanden. Het grote voordeel van privé leasen is dat alle kosten zijn inbegrepen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Denk hierbij aan reparatiekosten, verzekeringen en belastingen. Het is ook interessant om een elektrische auto private leasen.

De elektrische Peugeot komt eraan

Steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te rijden. Omdat dit beter is voor het milieu en omdat het ook een stuk goedkoper is. Het is helemaal goedkoper omdat de overheid nog steeds subsidie geeft om elektrisch rijden betaalbaar te houden. Op de show heeft enkele modellen waarmee dit kan, geheel elektrisch of een hybride voertuig. De show heeft diverse modellen die een stuk beter voor het milieu zijn, daarnaast maken deze elektrische auto’s niet veel geluid waardoor het rijplezier vergroot wordt. En bespaar je natuurlijk flink op de brandstofkosten.

Elektrische Peugeot leasen?

Lijkt het jou ook fijn om stabiliteit te hebben? Dan is het leasen van een auto als particulier zeker een goede oplossing. Helemaal als je ervoor kiest om een elektrische auto van Peugeot te lezen dat meer voordelig uit. Met een Peugeot private lease houd je de maandelijkse kosten ook laag omdat je niet veel uit hoeft geven aan brandstofkosten.