Efficiënt zakelijk rijden is van groot belang voor elke onderneming. Het is niet alleen een manier om tijd en geld te besparen, maar het kan ook bijdragen aan een positieve uitstraling van het bedrijf. Een van de manieren om efficiënt zakelijk te rijden is door middel van supershortlease. In dit blogartikel zullen we de voordelen van kort leasen bespreken en waarom het een goede optie kan zijn voor jouw bedrijf.

Flexibiliteit en kostenbesparing

Een van de grootste voordelen van zakelijke shortlease is de flexibiliteit die het biedt. Bij shortlease heb je namelijk de mogelijkheid om een auto te leasen voor een kortere periode, bijvoorbeeld voor een paar maanden of een jaar. Dit in tegenstelling tot een regulier leasecontract waarbij je vaak voor een langere periode vastzit aan een contract. Dit kan vooral handig zijn voor bedrijven die te maken hebben met seizoensgebonden werk of projecten met een beperkte duur. Zo hoef je niet te investeren in een auto die je na een korte periode niet meer nodig hebt.

Bovendien kan zakelijke shortlease ook kostenbesparend zijn. Bij shortlease betaal je namelijk alleen voor de daadwerkelijke gebruiksperiode van de auto. Dit betekent dat je geen hoge investeringskosten hebt en ook geen onverwachte kosten voor onderhoud en reparaties. Daarnaast zijn de maandelijkse kosten vaak lager dan bij een regulier leasecontract, waardoor je als bedrijf meer financiële ruimte hebt.

Keuze uit diverse auto's

Een ander voordeel van zakelijke shortlease is de ruime keuze aan auto's. Bij supershortlease, een aanbieder van zakelijke shortlease, heb je de keuze uit verschillende merken en modellen. Zo kun je altijd een auto kiezen die past bij de behoeften van jouw bedrijf. Daarnaast zijn de auto's vaak jong en goed onderhouden, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare auto.

Ook hoef je je geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp die komt kijken bij het aanschaffen en onderhouden van een auto. Bij zakelijke shortlease wordt dit allemaal voor je geregeld, waardoor jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken binnen jouw bedrijf.

Efficiënt zakelijk rijden met zakelijke shortlease

Al met al biedt zakelijke shortlease dus vele voordelen voor bedrijven. Het is een flexibele en kostenbesparende optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing voor hun mobiliteitsbehoefte. Daarnaast biedt het ook nog eens een ruime keuze aan auto's en wordt alle administratie voor je uit handen genomen. Wil je meer weten over zakelijke shortlease en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op de website van supershortlease voor meer informatie.